Folytatás: Nyugodtan szexeltek repülés közben, miközben a légiutas-kísérők csak nézték

Posted by

Három nappal ezelőtti blogomban arról írtam, hogy egy fiatal pár, mit sem törödve a helyszínnel, semmi szégyenérzet érzett nélkül folytatta szexuális együttlétét a megdöbbent utasok szeme előtt, a ‘Ryanair’ egyik Ibiza-ra tartó járatán, és mindeközben a légiutas-kísérők semmit sem tettek.

Előző cikk: Nyugodtan szexeltek repülés közben...

Azóta kiderült a fiatalok nem ismerték előzőleg egymást. A repülőgépen ismerkedtek meg, miközben a fiatalember 25 éves várandós barátnője Jenna Ross otthon maradt.

SHAUN EDMONDSON
SHAUN EDMONDSON ÉS JENNA ROSS

Mindenki azt hitte csak szórakoznak egymással, amíg váratlanul mindeki döbbentére tényleg szexelni nem kezdtek.

És most kiderült, hogy a 31 fiatalember Shaun Edmonson, Cumbria-ból, még soha nem találkozott a nővel a repülőgép előtt.

“Hallottam, hogy beszélnek róla, de azt hittem, viccelődnek. A srác még többi utashoz is odakiabált: “Van valakinek óvszere? Mindannyian nevetettünk, de tíz perccel később tényleg megtették. Nagyon részegek voltak.” – mesélte Kieran Williams.

“Láttam, ahogy a lány leveti a nadrágját, és kigombolja a srác nadrágját. Majd elkezdett lovagolni. Előkellett vennem a telefonom. Soha nem láttam még ilyet.” – mesélte egy másik utas.

“Semmilyen esetben sem fogjuk tolerálni a megengedhetetlen és zavaró, vagy a nem megfelelő magatartást a repülőgépeinken. És az utasok, akik ilyen türhetetlenül viselkednek, további szankciókra számíthatnak” – szögezte le a Ryanair szóvivője.

Source: Metro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s