Szexrabszolgként használt és a szállítmányozási konténerben odaláncolva tartott egy nőt két hónapon át a sorozatgyilkos.

Posted by

A rendőrség megjelentette azt videót, amiben rendőtisztek nyitnak fel egy teherszállítmányozási kontérnert, és meglátják, ahogy egy nő a nyakára kötött lánccal ül a konténerben, akit rendszeresen megerőszakolt fogvatartója.

Kala Brown két hónapig volt megláncolva a konténerben, míg a rendőrök végül kiszabadították.

A videón látható, ahogy a rendőrök fegyverrel a kezükben behatolnak a konténerbe, és megtalálják  Kala-t a 30 éves nőt a padlón ülve.

A sorozatgyilkos Todd Kohlhepp bevallotta a gyilkosságait, hogy elkerülje a halálbüntetést, és a Dél-Karolina-i bíróság ezért őt csak tényleges életfogytiglan börtönbüntetésre ítélte.

Todd Kohlhepp

A bírósági bizonyítási eljárás során az ügyészek több videót, több tucat képet és több száz oldalnyi bizonyítékot mutattak be a bíróságnak Todd Kohlhepp ellen múlthét pénteken.

A nyomozók három holtestet találtak azon az ingatlanon, ahol Kala Brown-t fellelték, és megtalálták a nő barátjának Charles Carver-nek a holtestét is tavaly novemberben.

A pár két hónapja tűnt el, és így indult meg a keresésük. Később Todd Kohlhepp vallotta, hogy többször is megerőszakolta Kala Brown-t.

Kala Brown lemondott az anonimitásáról, amikor nyilvánosan beszélt az átélt traumákról Dr Phill-nek idén februárban.

Kala Brown útban a kórházba elmesélte, hogyan vallotta be neki Todd Kohlhepp, egy előző házaspár meggyilkolását, és mesélt neki arról is, hogyan ölt meg négy embert a Spartanburg megyei motorkerékpár üzletben, amit a hatóságok 13 évig képtelenek voltak felderíteni.

A hatóságok megengedték, hogy Todd Kohlhepp beszéljen az anyjával, és megígérte azt is, hogy kárpotlási összeg fog fizetni Kala Brown-nak.

Az egyik bemutatott videón lehetett látni, ahogy Todd kesztyűt visel, amikor tölti a fegyverét, hogy azon ne maradjon ujjlenyomat.

A 29 éves Johnny Coxie-t és a 26 éves Leigh McCraw-Coxie-t 2015 decemberében ölte meg, úgy, hogy odacsábította a házaspárt a birtokára azzal, hogy munkalehetőséget kinált nekik. Ugyan így csalta Kala Brown-t és Charles Carver-t is a birtokára.

Johnny Coxie-t azonnal megölte, amikor találkoztak, és bezárta Mrs McCrawn-t a konténerbe. Végül a nőt megölte pár nap múlva, amiért a nő megpróbálta felgyújtani a konténert, azután hogy cigarettát adott neki.

“Kis Caesar pizzát kért, de én utálom azt (undorító). Gyomorégést okoz” – adta elő Todd Kohlhepp.

Todd Kohlhepp 2001-ben költözött Dél-Karolinába, miután letöltötte 14 éves börtönbüntetését Arizónában emberrablás miatt.

Todd Kohlhepp a bíróságon

Kohlhepp tagadta, hogy bárki mást is megölt volna. Mesélte, hogy 14 éves korában Arizonában rálőtt egy férfira, de több részletet nem adott.

A hatóságok nem találtak több hozzáköthető bűncselekményt más államokban.

Todd Kohlhepp 2001-ben költözött Dél-Karolinába, miután letöltötte 14 éves börtönbüntetését Arizónában emberrablás miatt.

Az arizonai hatóságok szerint az akkor 15 éves Todd Kohlhepp fegyverrel kényszerítette a 14 éves szomszédját az otthonába, akit megkötözött és megerőszakolt.

Source: Metro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s